Je professionele bouwmaterialen bij Bouwpunt Jorissen kopen, heeft zo zijn voordelen

Reeds jaren lang wordt Bouwpunt Jorissen door vele aannemers gewaardeerd als het aanspreekpunt voor advies en levering van kwalitatief hoogstaande bouwmaterialen tegen scherpe prijzen. Bij Bouwpunt Jorissen vind je dan ook de meest gerenommeerde fabrikanten terug.

Smiley-news

Hierdoor is het bedrijf, mede door de erkenning van talrijke architecten en bouwheren uitgegroeid tot het grootste in de regio.

Door constante bijscholing zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën, rekening houdend met de steeds strenger wordende normen.

Samen sterk

De Bouwpunt groep bundelt de krachten van verschillende bouwmaterialenwinkels. In de Bouwpunt vestigingen kan je zowat alle professionele bouwmaterialen vinden die je nodig hebt voor een nieuwbouw- of renovatieproject. Het gamma strekt zich uit van funderingsmaterialen tot en met interieurafwerking. Je vindt bij Bouwpunt dus echt alles wat je nodig hebt onder 1 dak.

Naast het standaardassortiment bieden onze Bouwpunt vestigingen ook toegepaste productgamma's aan. Onze Bouwpunters hebben namelijk elk hun eigen specialisme en expertise uitgebouwd. Voor dergelijke materialen en het bijhorende advies kan je uiteraard terecht bij die gespecialiseerde Bouwpunt vestiging, maar je kan deze specifieke of maatwerkproducten ook vanuit een andere Bouwpunt vestiging bestellen. Onze doeltreffende interne communicatie en logistiek zorgen ervoor dat de bestelling van bij de expert tot in het bouwcenter in je buurt geraakt of zelfs rechtstreeks op de werf geleverd wordt.

Als groep kopen we die professionele bouwmaterialen ten slotte ook in grotere aantallen bij de fabrikanten aan. Dat vertaalt zich in competitieve prijzen en een interessant financieel voordeel voor jou.